Hogyan neveljük a lányokat?

Hogyan neveljük a lányokat?

Steve Biddulph
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Partvonal Kiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
248 oldal
Dimenzió
147 mm x 204 mm x 20 mm
Vonalkód
9786155283147

Hogyan neveljük a lányokat?


A Hogyan neveljük a fiúkat? szerzőjének várva-várt könyve.

"Egy gyönyörű kislány édesanyja vagyok, aki gyermeke születésével roppant nehéz, de ugyanakkor csodálatos feladatot kapott. Segítenem kell neki eligazodni az élet minden területén, tanítani őt szerénységre, önfegyelemre, őszinteségre, megbízhatóságra. Egyben arra is, hogy szerethető embernek lássa magát, akiből később jó társ és jó édesanya lesz. Közben sokszor elakadok, kételkedem abban, hogy elég jó anyja vagyok-e a gyermekemnek. Ezért is örülök annak, hogy Steve Biddulph a fiúk után a lányok neveléséről is könyvet írt, és útmutatásaival segít nekünk, lányos anyukáknak jobb szülővé válni." (Gombos Edina, a Gombos Könyvek háziasszonya)

Steve Biddulph könyvében a nevelés szempontjából vizsgálja a nemek közti különbségeket. Kimondja: a lányok igenis mások. Éppen ezért fontos, hogy a szülők, pedagógusok és mindazok, akik gyerekekkel foglalkoznak, tisztában legyenek ezekkel a különbségekkel, illetve mindazokkal a szükségletekkel, amelyek kielégítése elengedhetetlen ahhoz, hogy gyengéd, mégis erős nőket neveljünk. A szerző klinikai tapasztalatai szerint az elmúlt 10 évben a lánygyermekeket körülvevő szociokulturális környezet olyan változásokon ment keresztül, amelyek eredményeként egyre több lány szorul szakember segítségére. Steve Biddulph tanácsait követve szerencsére bárki sikert érhet el a nevelésben, ha valóban megfontolja mindazt, ami a mai kor kihívásaiból adódóan feltétlenül figyelemre szorul.

Steve Biddulph nemzetközileg elismert szaktekintély, gyerekpszichológus és családterapeuta, akinek első sikeres könyvét, a Hogyan neveljük a fiúkat? című kiadványt azóta több nevelésről és szülői feladatokról szóló kötet is követte.
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 093 Ft
Online ár:
2 183 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása