A szója feldolgozása, felhasználása

A szója feldolgozása, felhasználása

Balikó Sándor
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Mezőgazda Kiadó
Kiadás éve
2007
Terjedelme
180 oldal
Dimenzió
170 mm x 240 mm x 15 mm
Vonalkód
9789632863412

A szója feldolgozása, felhasználása


A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszeripari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.
Borító ár:
3 900 Ft
Korábbi ár:
2 730 Ft
Online ár:
2 847 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása