Fotóalbum /Idősebbek is elkezdhetik

Fotóalbum /Idősebbek is elkezdhetik

Vonalkód
9789635454273

Fotóalbum /Idősebbek is elkezdhetik


Az idősebbek is elkezdhetik című sorozatunknak ebben a kötetében egy új világ szépségeit, a digitális fényképezést, valamint a digitális és hagyományos fotók számítógépes feldolgozását mutatjuk be.
Az Olvasó az Idősebbek is elkezdhetik sorozat negyedik kötetét tartja a kezében. A korábbiaktól eltérően most nem egy operációsrendszer-családdal vagy alkalmazói programtípussal foglalkozunk, hanem egy új világ szépségeit szeretnénk bemutatni. Bizonyára mindenki készített már legalább egy fényképet. Néhányunk számára talán kedvenc időtöltés is lett a fényképezés. A hagyományos fényképezőgéppel készült filmet fotólaborba kell vinni, és az eredményre pár napot várni kell. A digitális fényképezőgépek ezzel szemben lehetővé teszik a felvételek azonnali visszanézését, rossz felvétel esetén pedig a törlését. Ez a könyv azokat az ismereteket foglalja össze, amelyek a sikeres digitális fényképezéshez szükségesek, és megmutatja a digitális képekkel való munka lehetőségeit is.
Borító ár:
1 900 Ft
Korábbi ár:
1 900 Ft
Online ár:
1 387 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +130 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása