Hotel Flamingo 3. - A karnevál

Hotel Flamingo 3. - A karnevál

Alex Milway
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Scolar Kiadó
Kiadás éve
2025
Terjedelme
184 oldal
Dimenzió
127 mm x 180 mm x 12 mm
Vonalkód
9789636851408
Termékazonosító
00264191
Ez a termék az árkötöttségi törvény (1997. évi CXL.törvény, VIII/A) hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a megjelenéstől számított 1 éven belül 10 %-nál nagyobb kedvezményt a fogyasztói árból nem kaphat rá a vásárló (beleértve az ingyenes szállítási díjat és a tündérpontot is). A kedvezmények együttesen nem haladhatják meg a fogyasztói ár 10 %-át.

Hotel Flamingo 3. - A karnevál


Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát! Az Állati sugárúton eljött a karnevál ideje, és a Hotel Flamingo készen áll a vendégek fogadására. De Annának és csapatának most sincs könnyű dolga, mert a hotelben száll meg az „Éjszakai állatok”, a világ legmenőbb rockbandája is. Ráadásul pont a felvonulás közepén kitör a vihar, és minden a feje tetejére áll! Az állatok beözönlenek a hotelbe, és teljes a káosz. Még szerencse, hogy Miss Pinky és a flamingó táncosok mindig segítenek a szorult helyzetekben, és mindig feldobják a bulit. Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról: Tibor salátalevese (szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk) HOZZÁVALÓK: 1 ek növényi olaj 1 hagyma, apróra kockázva fél liter zöldség alaplé 1 fej saláta, megmosva és apróra vágva 3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva 1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnek ELKÉSZÍTÉS: Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 5–10 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma. Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk. Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig. Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára. Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!
Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
3 149 Ft
Online ár:
3 149 Ft
- 10%
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása