Ez a termék az árkötöttségi törvény (1997. évi CXL.törvény, VIII/A) hatálya alá tartozik, ami azt jelenti, hogy a megjelenéstől számított 1 éven belül 10 %-nál nagyobb kedvezményt a fogyasztói árból nem kaphat rá a vásárló (beleértve az ingyenes szállítási díjat és a tündérpontot is). A kedvezmények együttesen nem haladhatják meg a fogyasztói ár 10 %-át.
Rostban gazdag ételek egyszerűen
A rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben, amely a szerzők korábbi kötetének esszenciáját nyújtja át új köntösben.
Az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban. A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül ebben a kiadványban. A rostok szupererejének bemutatása mellett foglalkoznak a mikrobiom egyensúlyának jelentőségével, táplálkozással való kapcsolatával, a változatos, kiegyensúlyozott étrend legfontosabb elveivel. Gyakorlati tanácsokkal segítik a rostbevitel fokozatos felépítését: útmutatót kapunk a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez.
Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. Az 57 színes, rostban gazdag étel receptje között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is, az elkészítést segítő praktikákkal.