A pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

A pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

Vonalkód
9789635161058
Termékazonosító
00247680

A pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept


Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény! MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA. FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS FORTÉLYAIT! * Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütemények, édes és sós kelt tészták * A tészta útja a dagasztástól a sütőig * Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai * Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások 280 FÁZISFOTÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápolják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt.
Borító ár:
11 900 Ft
Korábbi ár:
9 520 Ft
Online ár:
8 687 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása