Az én alapszakácskönyvem /Sütés-főzés lépésről lépésre

Az én alapszakácskönyvem /Sütés-főzés lépésről lépésre

Hargitai György
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Alexandra
Kiadás éve
2012
Terjedelme
704 oldal
Dimenzió
170 mm x 236 mm x 37 mm
Vonalkód
9789633570722

Az én alapszakácskönyvem /Sütés-főzés lépésről lépésre


Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad alatt sok minden változott a konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi kerül a kosarunkba vagy a tányérunkra, tudatosabban étkezünk. Átértékelődött tehát sok minden.
"Az én alapszakácskönyvem" célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon, valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és egy olyan egyedülálló - a tudatos étkezéshez néha nélkülözhetetlen- kis összefoglalás, melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag - és koleszterintartalmát.
Borító ár:
3 999 Ft
Korábbi ár:
2 799 Ft
Online ár:
2 919 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +870 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása