A táplálkozás bibliája

A táplálkozás bibliája

Dale Pinnock
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Corvina Kiadó Kft.
Kiadás éve
2021
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
165 mm x 235 mm x 20 mm
Vonalkód
9789631367461

A táplálkozás bibliája


Jól érthető, felhasználóbarát és megbízható táplálkozási útmutató A táplálkozás bibliája–bizton állíthatjuk, hogy minden háztartás nélkülözhetetlen kézikönyve lesz, mert mindannyiunkat érdeklő kérdéseket tárgyal: • Hétköznapi betegségek A-tól Z-ig: mitől alakulnak ki, hogyan előzhetjük meg és kezelhetjük őket táplálkozással? • Gyógyító élelmiszerek A-tól Z-ig: milyen közönséges, hétköznapi élelmiszerek tesznek jót és miért? • Életkornak megfelelő táplálkozás: hogyan változnak életünk során a táplálkozási szükségleteink? • Gyakori étrend-kiegészítők: mikor és hogyan szedjük őket? A szakácsdoktor Dale Pinnock praktikus, mérvadó tanácsait követve mindenki gyógyírt találhat a család hétköznapi betegségeire, ritkábban jár majd orvoshoz, kevesebbet költ drága gyógyszerekre és olyan tanácsadó könyvekre, amelyek csak összezavarják. A szerző a tudatos táplálkozás jól ismert szószólója Nagy-Britanniában. Dietetikai és fitoterápiás tanulmányain túl táplálkozás-élettani mesterfokozatot szerzett – így igazán tudja, mi és miért jó a szervezetünknek. Szakácsként pedig azt is tudja: megfizethető, könnyen beszerezhető élelmiszereket kell javasolnia, hogy mindenki élvezhesse a tápanyagok kedvező hatásait. Rendszeresen együttműködik a háziorvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel, hogy minél többen megtanuljuk: a helyes étrenddel sokat tehetünk az egészségünkért. Számos népszerű táplálkozási könyv szerzője. A Corvina Kiadónál eddig megjelent művei: Dale Pinnock: Gyógyító konyha Dale Pinnock: Gyógyító konyha II.
Borító ár:
4 490 Ft
Korábbi ár:
3 143 Ft
Online ár:
3 278 Ft
- 27%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +320 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása