Halimádók konyhája
Andrejszky Zoltán
Kiadó
Pannon Értéktár - BOOOK Kiadó
Dimenzió
190 mm x 245 mm x 16 mm
Halimádók konyhája
A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jól
megválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekről
szól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkra
megfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty, amur, harcsa, süllő, csuka, busa, lazac, tok,
angolna, pisztráng, paduc, keszeg) életének, szokásainak, táplálkozásainak, fellelhetőségeinek
megismerése mellett betekintést nyerhetünk – profi horgászok közreműködésével – horgászatukra
is. A recepteket színes, étvágygerjesztő fotók, a praktikákat vízparton készült élet- és akcióképek
teszik izgalmassá. A könyv célja, hogy a szerző Fishing&Hunting TV-csatornán évek óta nagy népszerűségnek
örvendő Halimádók konyhája című műsorában bemutatott recepteket tematikusan
egy könyvbe gyűjtve népszerűsítse a halfogyasztást, felhívja a figyelmet a tudatos és egészséges
táplálkozásra, kedvet hozzon egyéni-, családi- vagy baráti horgászatra, közös főzésre.