Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos citromtorta
nélkül? Így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemények
világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt
a bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek
a kedvéért még a r eceptjét is sikerül megszereznie.
Náray Tamás első szakácskönyvéből – Utolsó reggeli Párizsban – a francia
süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásával
Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat
szemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűségének
titkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik.
A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből változatos,
fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Málnás
sajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresztül
elérhetünk a Sierra Nevada csúcsáig.
Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált
tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nem
ehetnek meg mindent…
Borító ár:
6 990 Ft
Korábbi ár:
4 893 Ft
Online ár:
5 103 Ft
- 27%
Jelenleg nem kapható!
1% TündérPont
A termék megvásárlása után +0 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.