Szextörténetek - A szvingerező, a hű feleség, a szexuálterapeuta és még tizenkilencen a szexről

Szextörténetek - A szvingerező, a hű feleség, a szexuálterapeuta és még tizenkilencen a szexről

Singer Magdolna
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
HVG Könyvek
Kiadás éve
2018
Terjedelme
312 oldal
Dimenzió
152 mm x 215 mm x 22 mm
Vonalkód
9789633047040

Szextörténetek - A szvingerező, a hű feleség, a szexuálterapeuta és még tizenkilencen a szexről


"A tanításom lényege, hogy a tabuból öröm legyen. A szülők feladata, hogy ne vegyék el a lehetőséget a gyereküktől, hogy a saját szükségleteire figyeljen. Akinek megtanítják, hogy joga van a szükségleteihez, az később nem fog olyanra igent mondani, ami nem belőle jövő igény, hanem a másiké."

Kriston Andrea, a Kriston intim torna kifejlesztője, pedagógus"Úgy alakult az életem, hogy a férjem mellett, majd a gyerekeit egyedül nevelő anyaként is férfi módra kellett helytállnom. Ezt az élet kényszerítette rám, ellenben a szeretkezések során magam döntök arról, hogy megajándékozom a férfit. Örömmel bevállalok akár egy rabszolgalánystátuszt."

Ráhel, 59 éves


"A tudatos szexualitás nagyon időszerű. Sok mindenben, így az étkezésben, mozgásban, életvitelben egyre tudatosabbak vagyunk, ideje az intimitásnak, szexualitásnak is felzárkóznia ehhez."

Szentesi Szilvi intimitásművész, a Bliss Intimitás Központ alapítója


Lehet-e valami tabu akkor, amikor látszólag minden körülötte forog, amikor ömlik mindenhonnan, a reklámoktól kezdve a filmekig és a közbeszédig? Igen, ilyen a szex. Még akkor is, ha éppen beszélünk róla, elfedjük a valóságot. Fogalmunk sincs, az egyes emberek hogyan élik meg a szexualitásukat, milyen hatással van az életükre. A szex lépten-nyomon jelen van a világban, miközben egyéni szinten tétova útkeresés, szégyen, zavarodottság, tanácstalanság jellemzi. A legtöbb embernek hosszú utat kell bejárnia, mire rátalál általa nyújtott örömre, szenvedélyre, eksztázisra, de olyan is van, akinek ez soha nem sikerül.

?Singer Magdolna könyvében nők, férfiak, idősek és fiatalok vallanak a szexuális életükről, emellett közismert szexuálterapeuta, jónimasszőr, intimitásművész, bába, tantraoktató, filozófus, blogíró is megosztja tapasztalatait. Szó esik a szexről mint életenergiáról, a szex által megélt misztikus élményekről, univerzális kitágulásokról, multiorgazmusról, a szvingerezés örömeiről, a tantráról mint a létezés eksztázisáról, több évtizedes vágycsend után újra dübörgő szexről, az adás öröméről, hűségről és hűtlenségről, botladozásokról, tanulásokról, valamint arról, hogyan őrizhető meg a tűz évtizedeken keresztül.?


"Mások életébe bepillantást nyerni zavarba ejtő élmény. Egyszerre ébreszt kíváncsiságot és piszkálja fel a kérdést: mi közöm van ehhez? Hányféleképpen tudok és akarok idegen emberek magánéletéhez viszonyulni? Tud még nekem bárki újat mondani? Vagy mégis keresek valamit? Olyan megnyugtató olvasni, hogy nem vagyok egyedül a kérdéseimmel! Normális vagyok! Hiszen másnak is vannak éppolyan szürreális, izgalmas vagy épp titkos vágyai, élményei, mint nekem. Más is éppolyan sebezhető, érzékeny, más is keresztülmegy nehézségeken, tanuláson.

Egyébként is, nincs olyan ember, akiben ne mozdulna meg a voyeur, ha egy vetkőzést következmények nélkül figyelhet az ablakon át. Aztán kiderül, hogy mások története is csak éppolyan emberi, mint az enyém. Tudom ezt nem kárörömmel, vagy épp lemondással, keserűséggel konstatálni? Tudok a nagyon is emberi történetekből erőt, reményt, vágyat, inspirációt meríteni?"

Mester Dóra Djamila

coach, tréner, író, szexuális nevelőSinger Magdolna író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember, a Napfogyatkozás Egyesület elnöke, a gyász hazai szakértője. Gyászcsoportvezetőket képez, válást feldolgozó csoportokat vezet, valamint egyénileg segít azoknak, akiket veszteség ért. Eddigi 18 könyve az emberi élet során bekövetkező elkerülhetetlen veszteségeket járja körül. Legutóbbi kötetei a HVG Könyveknél jelentek meg Asszonyok álmában síró babák - Történetek a gyászról; Ki vigasztalja meg a gyerekeket? - Válás és gyász a családban és Érző férfiak - 18 személyes történet veszteségekről és feldolgozásról címmel. A szerző honlapja: www.singer.hu
Eredeti ára: 3 500 Ft
2 555 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása