Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők

Lizzie Streit
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Cser Kiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
160 oldal
Dimenzió
176 mm x 237 mm x 16 mm
Vonalkód
9789632786506
Termékazonosító
00243194

Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők


A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL: - részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket; - ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak; - kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre; - számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon. A szerzőről: Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All® (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
Borító ár:
4 395 Ft
Korábbi ár:
3 077 Ft
Online ár:
3 208 Ft
- 27%
1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása