Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők
Lizzie Streit
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Cser Kiadó
Kiadás éve
2021
Terjedelme
160 oldal
Dimenzió
176 mm x 237 mm x 16 mm
Vonalkód
9789632786506
Termékazonosító
00243194
Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben - Természetes források és táplálékkiegészítők
A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL:
- részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket;
- ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak;
- kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre;
- számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.
A szerzőről:
Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All® (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.
Borító ár:
4 395 Ft
Korábbi ár:
3 077 Ft
Online ár:
3 208 Ft
- 27%
1% TündérPont
A termék megvásárlása után +0 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.