A hipnotikus kapcsolat élményvilága /Egy új interakciós szinkronjelenség nyomában

A hipnotikus kapcsolat élményvilága /Egy új interakciós szinkronjelenség nyomában

Varga Katalin
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Medicina Könyvkiadó Zrt.
Kiadás éve
2017
Terjedelme
330 oldal
Dimenzió
170 mm x 240 mm x 18 mm
Vonalkód
9789632266244

A hipnotikus kapcsolat élményvilága /Egy új interakciós szinkronjelenség nyomában


A kötet a Budapesti Hipnóziskutató Laboratórium kutatásai alapján vezet el a kétszemélyes interakciókban megjelenő szinkron világába. Áttekinti az interakciós szinkron fogalmát, magyarázó modelljeit, kutatási módszereit, majd azon nézeteket, amelyek az interakciós szinkron életünkben betöltött szerepével, funkciójával foglalkoznak.
Egyedülálló módon abba az eleddig lényegében feltáratlan világba is betekintést enged, hogy a hipnotizőrök milyen gazdag szubjektív élménnyel vannak jelen a hipnotizálás helyzetében. A hipnotizált személyek és a hipnotizőrök élményeinek egymásra vonatkoztatásával a munka új szinkron-jelenséget vet fel: az interakciós szinkron fogalmának kiterjesztéséhez az élmények világára. Az olvasó számos példát talál az interakciós fenomenológiai elemzés sajátos lehetőségeire, és természetesen nem marad el az eredmények tágabb keretben történő beágyazása, és a főbb tanulságok megfogalmazása a kísérleti hipnózis kutatás és a klinikum számára.
Borító ár:
4 500 Ft
Korábbi ár:
3 825 Ft
Online ár:
3 600 Ft
- 20%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +360 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása