Útmutató a fogorvosnak való segédkezésben

Útmutató a fogorvosnak való segédkezésben

Bányai Sándor
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Medicina Könyvkiadó Zrt.
Kiadás éve
2016
Terjedelme
60 oldal
Dimenzió
145 mm x 198 mm x 3 mm
Vonalkód
9789632265780

Útmutató a fogorvosnak való segédkezésben


„E könyv célja, hogy az assistálással foglalkozni akarót az e pályán szükséges alapfogalmakkal megismertesse és megadja azt az alapot, melyen könnyen megérti a munkája közben adandó utasításokat, vagy különleges magyarázatokat. Ennél egyébre, vagy többre könyvem nem vállalkozik."
„Amely hölgy arra vállalkozik, hogy fogorvos assistens nője legyen, kell, hogy át legyen hatva hivatásának komolyságának tudatától és éreznie kell, hogy ő is részese az orvos működésének: a beteg ember gyógyításának. ..
Az assistensnő feladatai közé tartozik a műszerek rendbentartása, ezek és a gyógykezeléshez szükséges anyagok előkészítése, kézhez nyujtása és segédkezés magában a kezelésben, nemkülönben a paciensekre vonatkozó bejegyzések eszközlése. E teendői közben – ha felületesen végzi azokat – oly hibákat követhet el, melyek egyrészt a kezelés eredményességét, a cliens egészségét és végül az orvos érdekeit is veszélyeztetik.”
Írja előszavában Bányai Sándor szerző 1929-ben.
Borító ár:
1 800 Ft
Korábbi ár:
1 260 Ft
Online ár:
1 440 Ft
- 20%
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +420 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása