A játék

A játék

Alessandro Baricco
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Helikon Kiadó Kft.
Kiadás éve
2023
Terjedelme
416 oldal
Dimenzió
121 mm x 183 mm x 33 mm
Vonalkód
9789634796237

A játék


A digitális forradalom hatásairól szóló - a Barbárok című kötet folytatásának tekinthető - könyvében Alessandro Baricco egy régész alaposságával, rétegről rétegre tárja föl az infokommunikációs technológia fejlődését a Space Invaders nevű videojátéktól kezdve a világháló és a weboldalak megjelenésén át egészen az okostelefonok applikációiig és a mesterséges intelligencia megjelenéséig, amelyek mára egytől egyig az életünk szerves részévé váltak. Baricco amellett érvel, hogy nem pusztán technológiai, hanem valódi szellemi forradalom zajlik a szemünk előtt, amely az évek során "beágyazódott a normalitásba", ám a következményei továbbra is beláthatatlanok.
A szerző előző kötetéhez hasonlóan ez a könyv is a társadalmi hatásokra helyezi a hangsúlyt: arra, hogy miképpen módosítják, erősítik vagy épp rombolják ezek a változások az emberi kapcsolatokat és a hagyományosnak tartott értékeinket.
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 149 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +960 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása