Bakancslista /1000 kihagyhatatlan úti cél a nagyvilágból

Bakancslista /1000 kihagyhatatlan úti cél a nagyvilágból

Kath Stathers (Szerk. )
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Scolar Kiadó
Kiadás éve
2018
Terjedelme
496 oldal
Dimenzió
180 mm x 235 mm x 37 mm
Vonalkód
9789632448114

Bakancslista /1000 kihagyhatatlan úti cél a nagyvilágból


Egész életünkben álmodozunk. Hétévesen szeretnénk kedvenc énekesünk mellett állni a színpadon, tizenhét évesen pedig már Kiotó cseresznyefái alatt sétálgatnánk. Be nem teljesült vágyaink listáját - a 2007-ben bemutatott Bakancslista című mozifilm hatására - ma már bakancslistának nevezzük. Sohasem késő valóra váltani az álmainkat! Ezer tippünk segítségével bárki belevághat élete kalandjába.

Ez a különleges, szórakoztató kalandokat kínáló válogatás egyaránt tartogat tippeket a sportos kihívások kedvelőinek, a szélesebb látókörre vágyóknak, a más kultúrák iránt érdeklődőknek és a páratlan ételek rajongóinak is. A Bakancslista tökéletes ajándék annak, aki szeret utazni, hiszen a cseh üvegfúvástól kezdve az új-zélandi delfinekkel pancsoláson át rengeteg féle utazási kalandon kalauzol végig. Hogy mitől lesz valami olyan fontos, hogy a bakancslistára kerüljön? Attól, hogy még nem tettük meg, de egész életre szóló emléket remélünk tőle.

Mi most ezer ilyen ötletet gyűjtöttünk össze. Az Északi-sarkról indulunk, majd lefelé haladva egészen a Déli-sarkig jutunk. Mielőtt nekilátnál, lapozd végig a gyűjteményünket, hogy megtudd, mi az, ami lázba hoz! Ne feledd, hogy bármikor megírhatod, bármilyen hosszú lehet, és akkor módosíthatsz rajta, amikor kedved tartja! A te bakancslistád lesz, azok a helyek lesznek benne, ahová el szeretnél jutni, és olyan dolgok, amiket véghez szeretnél vinni a jövőben. Kezdj hát álmodozni, tervezni, és ha készen állsz, vágj bele!
Borító ár:
8 950 Ft
Korábbi ár:
6 265 Ft
Online ár:
6 534 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása