Guinness World Records 2020

Guinness World Records 2020

Craig Glenday (szerk.)
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
256 oldal
Dimenzió
230 mm x 305 mm x 20 mm
Vonalkód
9789634067795

Guinness World Records 2020


A rekordok gyűjteményének legújabb, teljesen átdolgozott és frissített kiadása megérkezett, telis-tele tényekkel, számokkal és elképesztő történetekkel. Mindegyik arról tanúskodik, milyen lenyűgöző is a világ, amelyben élünk, s arra ösztönöz, hogy te magad is próbálj meg rekordot dönteni.
11 fejezetben, rengeteg adatot feldolgozva, mutatjuk be azokat a rekordereinket, akik nem ismernek lehetetlent. Ismerkedj meg…
• a kalandorokkal, akik Földünk minden szegletét bejárják gyalog, úszva, sítalpon, repülve vagy éppen hegyet mászva;
• a kiborgokkal, akik csúcstechnikával fokozzák testi képességeiket;
• a festőkkel, szobrászokkal, zenészekkel és filmkészítőkkel, akik új szintre emelték művészetüket;
• a közösségi média sztárjaival, akik milliós nézettséget generáltak a YouTube-on, az Instagramon, a Facebookon és a Twitteren;
• a; legendás sportolókkal, akik egyre magasabb és magasabb csúcsokat ostromolnak.

De nem csak emberi teljesítmények jelenthetnek rekordokat! 24 oldalon keresztül foglalkozunk az állatvilág rekordereivel, továbbá Földünk minden kontinensének legelképesztőbb látványosságait is bemutatjuk.
Mindezek mellett 10 olyan robotról olvashatsz, amely valamilyen szempontból rekordernek számít. Közelkép címmel izgalmas, új rovatunkat illettük, amelyben „digitális művészeink” merőben szokatlan vizuális környezetben helyeztek el néhány rekordert, legyen szó a valaha élt legnagyobb krokodilról, Földünk leggazdagabb emberéről vagy éppen a legmagasabb élő fáról – a hatás garantáltan lenyűgöző lesz!
Eredeti ára: 6 990 Ft
5 103 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása