A sorozatgyilkos II.

A sorozatgyilkos II.

Vonalkód
9786158025478

A sorozatgyilkos II.


A Sorozatgyilkos című thriller folytatásában, a kolumbiai börtönben megedződött Anna meséli el, hogyan eredt annak idején bosszút fogadva a híres gyilkos bűvész, Andy Tot nyomába.
A hajsza során láthatjuk pszichéje torzulását, míg maga is rá nem döbben, hogy vak gyűlöletében, az útjába kerülők kegyetlen meg- gyilkolásával maga sem különbözik ellenségétől.
A másik szálon futó cselekmény főszereplője Bob, a hányatott sorsú, nem mindennapi kalandokon és fájdalmakon átesett kisfiú, aki végül megváltoztatja mind Anna, mind az öreg bűvész életét. Hogy ki ő? Ez a történet meglepetése...
A Kevin Lyontól megszokott részletességgel megjelenített gyilkosságok során, ismét több tucatnyi áldozat szemébe nézhetünk bele haláluk pillanatában, hallhatjuk sikolyukat, láthatjuk a rettenetet, miközben talán megismerhetjük a bennünk megbúvó gonoszt is... Vajon le tudjuk győzni?
Borító ár:
3 290 Ft
Korábbi ár:
2 402 Ft
Online ár:
2 402 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+3% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +720 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása