Indiai akupresszúra - Marmapresszúra és marma-jóga

Indiai akupresszúra - Marmapresszúra és marma-jóga

Vonalkód
9789638975270

Indiai akupresszúra - Marmapresszúra és marma-jóga


A marma pontok tudománya az ájurvéda szerves részét képezi.
A marmák olyan energiakapuk, energiaszelepek, amik nyitódva vagy záródva, erősítik vagy gyengítik, irányítják az életerőt az egyes testrészek felé. A marmák miniatűr neurokomputerek, amik segítségével a test szerveinek sejtjeit az elme és a lélek összehangolja.

A kozmikus energiák életerő-transzformátorai, a marma pontok látják el a szervrendszereket életerővel, a szerveket energiával, a szöveteket érzetekkel, a sejteket emocionális információkkal.

A pontok és (terápiájuk) ismeretében irányítható a prána valamennyi formája, amely a test min-den struktúráját (a szervrendszerektől a DNS-ig) harmonizálja, így hosszú távon megőrzi az egészséget, és számos betegség gyógyulását elősegíti. A szerző a teljesség igényével mutatja be az energiapontok aktiválásának számtalan módját. A könyv segítségével minden érdeklődő elsajá-títhatja a 3000 éves indiai marma-terápia 134 eljárását, a 108 energiapont masszírozási techni-káit, a marma-jóga energetizáló ászanáit, a marma-mantrák és gyógyító hangok alkalmazását, a szín- és nemeskőgyógyászat pontokat stimuláló módszereit, valamint megismerheti a marma-koncentráció és marma-meditáció szintjeit.
Borító ár:
4 400 Ft
Korábbi ár:
4 400 Ft
Online ár:
3 212 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása