7. cella /Cell 7-sorozat 1.

7. cella /Cell 7-sorozat 1.

Vonalkód
9789632617756

7. cella /Cell 7-sorozat 1.


Egy olyan világba csöppenünk, ahol az igazságról és a gyilkossággal vádolt foglyok sorsáról nem kijelölt bírák vagy esküdtszék dönt, hanem a közemberek. Egy televíziós show keretein belül bárki szavazhat, hogy a vádlott ártatlan vagy bűnös. Az ítélet pedig élet vagy halál. A szavazás 7 napig tart, ezalatt a rabok egyre kisebb és egyre szűkebb cellákban várják az ítéletet. Ha eljön a 7. nap és a 7. cella, szembesülnek a sorsukkal. Jackson Paige-et, az egykori TV-reality népszerű sztárját meggyilkolták. A tizenhat éves Martha önként tett vallomást, hogy megölte őt. Az ítélet egyértelműnek tűnik. De vajon valóban ő tette? Ha mégsem, miért vállalta magára a gyilkosságot?
Talán az önfeláldozásával akarja leleplezni a romlott és kegyetlen rendszert? Vagy valaki mást próbál védelmezni? Az igazságot csak kevesen ismerik, és csak egyetlen embernek van elég hatalma, hogy nyilvánosságra hozza. Ő Martha szerelme, Isaac Paige...

13.000.000 néző
7 nap, hogy kiderüljön: bűnös vagy ártatlan
1 ember, aki harcol az igazságért
Élet vagy halál? Légy te a bíró!

"Kerry Drewery folyamatosan fenntartja a feszültséget. Egy olyan drámai szituáció közepébe csöppen az olvasó, amely tele van kérdéssel és bizonytalansággal. Az utolsó pillanatig izgulhatunk Martháért."
Maria & The Little More

"Elgondolkodtató regény egy fiktív társadalomról, ahol az igazságszolgáltatás a nép kezében van. A könyv bőven túlmutat önmagán, és olyan kérdéseket vet föl, melyeken érdemes mindenkinek elgondolkodnia."
Goodreads

"Megrendítő és magával ragadó történet. Egy emberi sors hihetetlen krónikája, amelyben egy tizenhat éves lány önként szolgáltatja ki magát a nép akaratának."
Barnes and Noble

"Bár az események középpontjában Martha áll, nem feledkezhetünk meg Eve-ről, aki vállalja, hogy megpróbálja a lehetetlent, és szembeszáll a tömeg akaratával. Döbbenetes elszántság mutatkozik meg ebben a szereplőben."
Amazon
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 159 Ft
Online ár:
2 189 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása