Világkép - Bővitett, új kiadás

Világkép - Bővitett, új kiadás

Kepes András
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2017
Terjedelme
376 oldal
Dimenzió
137 mm x 210 mm x 28 mm
Vonalkód
9789634332008
Bejrútban, Buenos Airesben és később Amerikábanegy komcsi országból érkezett, vicces, idegen srác voltam,itthoni kamasz barátaim szemében pedig a furaf ú, aki Beatles-számok helyett argentin szambákatpenget a gitárján. Idegenben büszke magyar voltam,itthon pedig egyike azoknak, akik elhitték, hogyez a Nyugat és Kelet között ingázó "Kompország"már Európa. Ahogy Ady írta száz éve. Azóta minthaEurópa és a világ is egyre jobban ingázna. Keresnéa helyét. Úgy éreztem, nekem is újra végig kell gondolnommindazt, amit eddig életről és halálról, szeretetrőlés gyűlöletről, szerelemről és családról, hitről ésrítusokról képzeltem. De még a hétköznapokról: evésről,ivásról, öltözködésről, lakókörnyezetünkről is.Humorral, könnyedén, nehogy megijesszem magam.
Tudom, végső válaszok nincsenek, csak végső kérdések -ez a könyv is csupán amolyan szubjektív világpillanatkép.

Egy másik kultúrába érkezve a félreértések és az atrocitások egy része abból is fakad, hogy az idegen nem ismeri fel a jeleket. Wayaman, az idős amazonasi indián például képtelen volt megérteni, hogy ha az antropológia szakos diáklányok olyan kedvesek vele, simogatják, puszilgatják, akkor miért nem akarnak vele a függőágyba is menni.
Eredeti ára: 3 699 Ft
2 552 Ft Internetes ár (fizetendő)
31 %
+2% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +255 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása