Kései párbeszéd

Kései párbeszéd

Kent Haruf
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
184 oldal
Dimenzió
126 mm x 204 mm x 18 mm
Vonalkód
9789634055587

Kései párbeszéd


Addie, a hetvenes éveiben járó özvegyasszony rosszul alszik. Megkéri hát szintén özvegy szomszédját, Louist, töltse ezentúl az ő ágyában az éjszakákat: nem szexre vágyik, csak társaságra.
Mindketten izgatottan készülnek az első éjszakára. És teli kétellyel. De a szokatlan ötlet beválik, a két magányos ember egyre közelebb kerül egymáshoz. A coloradói kisváros, Holt lakói közül azonban sokan rossz szemmel nézik Addie és Louis kései románcát. Mint ahogy a felnőtt gyerekeik is...

Kent Haruf lírai regényt írt olyan idős emberekről, akik nem félnek megbotránkoztatni környezetüket, és mernek új életet kezdeni hetvenen túl.

A 2014-ben elhunyt Kent Haruf utolsó regénye az év egyik legnagyobb könyvsikere volt Amerikában. Film is készül belőle Ritesh Batra rendezésében; a két főszerepet Robert Redford és Jane Fonda játssza: majdnem ötven év után láthatjuk majd újra együtt őket a filmvásznon. Méltó párjai lesznek a kortalan szerelem legismertebb megformálóinak, Meryl Streepnek és Clint Eastwoodnak A szív hídjai-ban.

"Kent Haruf regényében nincs egyetlen hamis szó." (Ursula K. Le Guin, The Guardian)

Fordította: Nemes Anna
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
899 Ft
Online ár:
899 Ft
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása