Puskás Öcsi - Szökjünk ki focizni! /A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

Puskás Öcsi - Szökjünk ki focizni! /A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai

Kemény Kristóf
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Alexandra
Kiadás éve
2016
Terjedelme
64 oldal
Dimenzió
190 mm x 220 mm x 11 mm
Vonalkód
9789633578216

Puskás Öcsi - Szökjünk ki focizni! /A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai


Öcsi imád focizni. Ha tehetné, egész nap a rongylabdát rúgná a grundon. Csakhogy a házukhoz közeli pályán általában nagyobb fiúk játszanak, ezért őt és legjobb barátját, a szomszédban lakó Cucut szinte sosem veszik be a csapatba. Folyton azon jár az eszük, hogy tudnának ők is beszállni, hogy hívhatnák fel magukra a nagyok figyelmét?!
Szerintetek sikerül nekik? És vajon szót fogad a lázasan ágyban fekvő Öcsi az édesanyjának, Margit néninek, aki megtiltja neki, hogy kimenjen az udvarra játszani a többiekkel?
Barátkozzatok össze a külváros legvagányabb kissrácával, éljétek át Öcsivel a kalandos gyerekkorát, vegyetek részt a csínytevéseiben, rúgjátok vele a labdát!
Ő alig várja, hogy egy csapatban legyetek!

Bármerre járunk is a világban, rádöbbenünk, hogy Puskás Ferencről mindenütt hallottak már. Ha eláruljuk, hogy Magyarországról érkeztünk, azonnal a legendás Aranycsapat kapitányának, a Real Madrid sztárjának neve ugrik be a külföldieknek: "Ó, igen, PUSKÁS!"
A leghíresebb magyar ember, a valaha élt talán legnagyobb futballista most gyerekként tér vissza közénk - és történetei elsősorban a gyerekeknek szólnak.

A Mayer Tamás különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy remek olvasmány, hitelesen mutatja be Öcsi és családja tanulságos életét, ahogy ez a varázslatos mesekönyv arra is rámutat: milyen erények szükségesek ahhoz, hogy megvalósítsuk gyerekkori álmunkat!
Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
2 449 Ft
Online ár:
2 554 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása