Tű, fonal, róma

Tű, fonal, róma

Vonalkód
9789636354695

Tű, fonal, róma


Barátságok, szerelmek, családi titkok, melyek a csodálatos Róma színfalai között teljesednek ki.

"Meleg és megnyugtató, akár egy puha kötött takaró"

Ahogy szépen fokozatosan egyre tisztábban látjuk egy kötés mintáját, és hogy mi lesz végeredmény, a történet főszereplői úgy értik meg egyre inkább, mekkora öröm és időnként milyen nehéz anyának, gyermeknek, feleségnek és barátnak lenni.
A Péntek esti kötőklub tagjai már öt éve találkozgatnak a manhattani Walker és Lánya fonalboltban. Az elmúlt években mindegyikük életében sok változás történt - a főiskolás Dakota egyre nehezebben viseli, hogy mindenki jobban tudja nála, mihez kezdjen az életével, Darwin izgatottan készül az anyaságra, Catherine válása után az igaz szerelmet keresi, a lányát egyedül nevelő Lucie komoly családi problémákkal szembesül, Anita pedig, aki hamarosan feleségül meg szerelméhez, Martyhoz, rájön, hogy csak akkor lehet felhőtlenül boldog, ha szembenéz a múltjával, és lezárja annak egy fájdalmas fejezetét.

Bárhogy is alakul a szereplők élete, továbbra is összeköti őket a sok közös emlék, és természetesen a kötés, s közben biztosak lehetnek abban, hogy mindig számíthatnak egymásra.
Borító ár:
3 190 Ft
Korábbi ár:
3 190 Ft
Online ár:
638 Ft
- 80%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása