Éjszaka a tiéd leszek - McGregor testvérek történetei: Lachlan

Éjszaka a tiéd leszek - McGregor testvérek történetei: Lachlan

Vonalkód
9786155875205

Éjszaka a tiéd leszek - McGregor testvérek történetei: Lachlan


"Levett a lábamról." - Aestas Book Blog

Egy nyughatatlan skót rögbijátékos, aki nem a szabályok szerint játszik.

Egy nyüzsgő férfifaló, aki már feladta a szerelmet.

Amikor Lachlan és Kayla találkozik, az ellentétek nem csupán vonzzák egymást, de egyenesen szét is robbannak.

Kayla Moore-t sosem zavarta, hogy forróvérű férfifaló hírében állt. Legalábbis addig nem, amíg be nem töltötte a harmadik x-et és a legjobb barátnői, Stephanie és Nicola meg nem állapodtak Linden és Bram McGregor oldalán, otthagyva Kaylát kakukktojásnak. Belefáradt, hogy ő legyen a gyertyatartó, az egyéjszakás kalandjaival és a sehova nem vezető randijaival San Franciscóban, ezért megfogadja, hogy önmegtartóztató életet kezd élni, és a férfiakat a háttérbe szorítja.

Egészen addig működik is a dolog, amíg meg nem pillantja Linden és Bram unokatestvérét, Lachlan McGregort. Lachlan ugyanis az erotikus képzelgései élő megtestesítője: magas, tetovált, és olyan masszív, mint egy kamion. Könyörtelen tekintetével és sikeres rögbikarrierével Edinburgh-ban Lachlan olyan fajta férfinek tűnik, aki miatt Kayla azonnal kidobná az ablakon a fogadalmát. De Lachlant csendes és komoly viselkedése miatt nehéz kiismerni, pláne közel kerülni hozzá.

Aztán egy hosszú, felejthetetlen közös éjszaka után Kayla rádöbben, hogy sokkal több van ebben a merengő macsóban, mint amit csupán szemmel látni enged magából. De annak ellenére, hogy vibrál köztük a levegő, Lachlan nem maradhat Amerikában. Kaylának döntenie kell. Vajon képes lesz gyökerestül kitépni addigi életét és megváltoztatni olyasvalakiért, akit alig ismer, és kockáztatja, hogy megégeti magát újra?
Néha a szerelem csak egy játék, amit játszani kell.

Karina Halle, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerírója. Az egymástól függetlenül is izgalmas Nem lennék nélküled és az Egy lépéssel közelebb című kötetek után az Éjszaka a tiéd leszek című regényben ezúttal az esélyeké és a szerelemért vállalt kockáztatásé a főszerep.
Ha tetszett a történet keresd a McGregor testvérek további részeit.
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 374 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Figyelem!
Ez a tartalom csak 18 éven felüliek számára elérhető! Ön már betöltötte 18. életévét?
Nem
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása