Az ismeretlen Kimi Räikkönen

Az ismeretlen Kimi Räikkönen

Kari Hotakainen
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Helikon Kiadó Kft.
Kiadás éve
2018
Terjedelme
264 oldal
Dimenzió
155 mm x 230 mm x 25 mm
Vonalkód
9789634791515

Az ismeretlen Kimi Räikkönen


„Csodálatos lenne inkognitóban vezetni a Forma-1-ben” – mondja Kimi. De persze ő is tudja, hogy ilyen világ nem létezik, és nem létezhet. Lehet fűnyírót vezetni inkognitóban, de nem egy hétmillió eurós versenyautót.
Kimi Räikkönen, a Jégember a Forma-1 világának egyik legismertebb és legnépszerűbb alakja, és mégis jórészt ismeretlen: szűkszavú megnyilatkozásait imádják a rajongói, akik nyilván szeretnének többet is megtudni erről a fantasztikus sportolóról.
Az egyik legnagyszerűbb – és legnépszerűbb – mai finn prózaíró, Kari Hotakainen erre vállalkozott: hogy megismerje az embert a csillogó, lélegzetelállító díszletek mögött. Könyve nem hagyományos sportolóéletrajz, hanem stílusával is magával ragadó irodalmi mű egy szerény származású – és a sztárallűröket máig is szerényen kerülő – emberről, aki világbajnok lett, dúsgazdag ember, a finnek bálványa, ikonja és valóságos brand. Egy világhírű, és mégis ismeretlen sportoló fantasztikus, humoros és megható portréja.
Hotakainennek sikerül az, ami még senkinek: szóra bírta Kimit – de a képet kiegészítik a hozzá legközelebb álló emberek: anyja, testvére, felesége, barátai, pilótatársai, csapatfőnökei, szerelői is a visszaemlékezéseikkel és a sztorikkal, amelyek nemcsak Kimit, az embert varázsolják elénk, hanem a világot is, amelyben él: azoknak az embereknek a világát, akik irdatlan pénzeket keresve ugyan, de az életüket kockáztatják minden egyes versenyen.
Borító ár:
4 299 Ft
Korábbi ár:
3 009 Ft
Online ár:
3 138 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása