Monszun Indiában

Monszun Indiában

Julia Gregson
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Mirror
Kiadás éve
2018
Terjedelme
448 oldal
Dimenzió
145 mm x 208 mm x 32 mm
Vonalkód
9789636356576

Monszun Indiában


Oxfordshire, 1947.

Kit Smallwood a második világháborúban nővérként dolgozott egy londoni kórházban, s egy trauma után egy kedves barátjuk, Daisy vidéki birtokán próbál édesanyjával újra talpra állni. Daisy éppen egy jótékonysági szervezetet létrehozásán dolgozik, mely az Indiában lévő Holdkő Szülőotthonba angol bábákat küld, a lány pedig segíti őt a munkájában. Kit itt találkozik Antóval, az indiai származású orvossal, aki Oxfordban járt egyetemre, s a birtokon töltött hónapok során szenvedélyes szerelem alakul ki közöttük. Ám a lány anyja, aki élete nagy részét azzal töltötte, hogy fájdalmas múltját eltitkolja, eltökélten ellenzi a kapcsolatukat. Anto hagyománytisztelő családja pedig természetesen azt akarja, hogy fiuk indiai lányt vegyen feleségül. Emiatt, mikor az ifjú pár Anto szülőhazájába költözik, Kit élete feszültségekkel terhelt, de a szülőotthonban végzett munkája lefoglalja és boldoggá teszi.

Kit próbál élete minden területén helytállni, s boldogan élni Antóval, azonban váratlanul minden összeomlik körülötte, és hamarosan élete legnagyobb kihívásával kell megküzdenie. Gyorsan változó világukban mindkettőjüknek szembe kell nézniük az újonnan függetlenné vált, identitását kereső, feszültségekkel teli, ám mélyen hagyománytisztelő indiai emberekkel.

Titkokkal terhelt, egzotikus történet az otthon fontosságáról, a családi biztonságról, a frusztrációkról és arról, hogy milyen messzire megyünk el azokért, akiket szeretünk.

---„Érzelmekkel teli, emlékezetes történet egy fiatal indiai orvos, és egy angol szülésznő tiltott szerelméről.”

--- Publishers Weekly

„Imádtam ezt a csodálatos történetet ... Elképesztően fordulatos. "

--- Dinah Jefferies, A teaültetvényes felesége című könyv szerzője"Egzotikus, dekadens, veszélyes és fantasztikus mesemondás."

--- Fanny Blake"Milyen csodálatos olvasni. Izgalmas, romantikus, kiszámíthatatlan és vicces. "

--- Tracey Ullman"Egy szívszorító, megdöbbentő érzelmi fordulatokkal megajándékozó, lenyűgöző történet."
Borító ár:
3 390 Ft
Korábbi ár:
2 475 Ft
Online ár:
2 407 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása