Csillagainkban a hiba (Filmes borító)

Csillagainkban a hiba (Filmes borító)

Vonalkód
9789636899172

Csillagainkban a hiba (Filmes borító)


A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni.
A CSILLAGAINKBAN A HIBA mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen mű, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.

EGYMILLIÓ ELADOTT PÉLDÁNY!

„Ez már majdnem zseniális... A CSILLAGAINKBAN A HIBA szerelmi történet, a kortárs amerikai szépirodalom egyik legbecsületesebb, legmeghatóbb könyve, ugyanakkor félelmetesen intelligens, bátor és szomorú egzisztencialista tragédia”.
TIME

„Ettől a könyvtől megszakad az olvasó szíve... nem azért, mert elkopik, hanem mert addig nő és dagad, amíg meg nem hasad.”
THE ATLANTIC

„Történet két fehérizzásban létező kamaszról, akik sokáig fognak élni az olvasók emlékezetében.”
PEOPLE
„Szellemesebb, karcosabb LOVE STORY a net nemzedékének”
FAMILY CIRCLE

JOHN GREEN többszörösen díjazott, nemzetközi hírű bestseller-író. John és testvére, Hank, közösen írják a Vlog-fivérek (you.tube/com.vlogbrothers) blogot. Te is csatlakozhatsz John sokmilliónyi követőjéhez a twitteren (@realjohngreen), a tumblr-en (fishingboatproceeds.tumblr.com), vagy meglátogathatod a honlapját (johngreenbooks.com).
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
3 490 Ft
Online ár:
2 548 Ft
+1% TündérPont


Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása