Megtörhetetlen - Meddig mennél el, hogy bosszút állj az exeden?

Megtörhetetlen - Meddig mennél el, hogy bosszút állj az exeden?

Vonalkód
9786155763533

Megtörhetetlen - Meddig mennél el, hogy bosszút állj az exeden?


„Jo Jakeman a pszichológiai thrillerek jövőbeli királynője.”
EVA DOLAN, írónő

„Egy zseniális debütáló regény.”
FIONA CUMMINS, írónő

A válások gyakran mocskosak. Ez alól Imogené sem kivétel. Phillip rossz ember, zsarnokoskodó, és kellően agresszív ahhoz, hogy amennyire csak lehet, megnehezítse Imogen életét.
A férfi ultimátumot ad: Imogen vagy elhagyja a családi házat két héten belül, vagy elveteti a nő felügyeleti jogát közös fiuk felett. Imogen egy vakmerő húzással átveszi az irányítást. Hosszú évek óta először nem hagyja magát és nem enged a terrornak. Elég elszánt ahhoz, hogy megvédje a fiát bármi áron, kiharcolja magának a tiszteletet és megbüntesse a férjét.

De Imogen nem számolt a férfi volt feleségével, sem az új szeretőjével. Vajon mi történik akkor, ha a három nő egymásnak feszül?

Jo Jakeman fordulatos pszichológiai thrillere egy izgalmas bemutatkozó regény a bosszúról és az emberi kapcsolatok átértékeléséről.
Mindeközben elkerülhetetlen, hogy feltegyük magunknak a kérdést: Én milyen messze mennék el, hogy bosszút álljak az exemen?

„Elképesztően fordulatos pszichológiai thriller.”
DEAD GOOD BOOKS

„Bódító, fordulatos, egy kis fekete humorral fűszerezve.”
ROZ WATKINS, írónő
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 284 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +320 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása