A grácia csábítása /A három grácia-trilógia 3.

A grácia csábítása /A három grácia-trilógia 3.

Vonalkód
9789636354619

A grácia csábítása /A három grácia-trilógia 3.


Lady Marguerite Milton, a harmadik graydoni grácia éppen a Lord Halliwell-lel kötendő esküvőjére tart lovas kíséretével, amikor hirtelen felbukkan a rettenthetetlen Aranylovag, és magával ragadja a hölgyet.
Nem sokkal később a férfi felfedi magát. Kiderül, hogy nem más ő, mint az ifjú David, az egykori fegyverhordozó, aki Marguerite-nek ígérte a szívét, és megesküdött, hogy lovagjaként szűzi tiszteletben tartja őt, és mindig védelmezni fogja - és akinek a leány számtalan könyörgő levelet írt, hogy segítsen megakadályozni az esküvőjét.
Hamarosan kiderül, hogy mindketten VII. Henrik cselszövésének áldozatai: a királynak szüksége van David szolgálataira, ugyanis úgy kívánja visszaszorítani a yorkista trónkövetelő, Perkin Warbeck-féle zendülést, hogy előléptet egy újabb trónbitorlót, IV. Edward elveszett fiát, ezáltal jogos trónutódot - David személyében. A lovag belemegy a titkos színjátékba, ez azonban egyet jelent a korona elleni összeesküvéssel...
Vajon sikerül-e Davidnek hitelesen alakítania a királyi sarjat, szembeszállnia Lord Halliwell, Warbeck és a király embereivel, miközben csak egy dologra tud gondolni: hogyan érhetné el, hogy Lady Marguerite feloldozza őt esküje alól, és szerelmük végre beteljesedhessen?
Borító ár:
3 199 Ft
Korábbi ár:
490 Ft
Online ár:
490 Ft
- 85%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása