Királyi sivatag

Királyi sivatag

Vonalkód
9789636891930

Királyi sivatag


Jean Sasson korábbi sikerkönyveinek ( A fátyol mögött, A hercegnő lányai) következő, magával ragadó kötetét tartja kezében az olvasó. A Királyi sivatag lapjain folytatódik Szultána rendkívüli története. A tény, hogy unokahúgát hozzákényszerítik egy nála jóval idősebb, kegyetlen és aljas férfihoz, és az a felfedezés, hogy egyik királyi unokatestvére szexuális rabszolgákból tart háremet, még eltökéltebbé teszi Szultánát, hogy tovább küzdjön a szaúd-arábiai nők elnyomatása ellen. A Királyi sivatag a sivatagi királyságban élő nők életének rémisztő valóságát tárja elénk. Kísértetiesen visszatérő képe ez a könyv a szaúdi férfiuralomnak és annak a kétségbeejtő életnek, melyet asszonyaikra kényszerítenek.Ebben az új kiadásban a szerző beszámol arról is, hogyan változott Szaúd-Arábiában a nők helyzete a könyv első megjelenése óta eltelt esztendőkben."Remélem, még nem untak rá tragikus történeteinkre, mert- noha itt-ott sikerült némi szabadságot nyernünk- támogatásukra és figyelmükre az elkövetkezendő években is szükségünk lesz."
Jean Sasson korábbi sikerkönyveinek (A fátyol mögött, A hercegnő lányai) következő, magával ragadó kötetét tartja kezében az olvasó.
A Királyi sivatag lapjain folytatódik Szultána rendkívüli története. A tény, hogy unokahúgát hozzákényszerítik egy nála jóval idősebb, kegyetlen és aljas férfihoz, és az a felfedezés, hogy egyik királyi unokatestvére szexuális rabszolgákból tart háremet, még eltökéltebbé teszi Szultánát, hogy tovább küzdjön a szaúd-arábiai nők elnyomatása ellen. A Királyi sivatag a sivatagi királyságban élő nők életének rémisztő valóságát tárja elénk. Kísértetiesen visszatérő képe ez a könyv a szaúdi férfiuralomnak és annak a kétségbeejtő életnek, melyet asszonyaikra kényszerítenek.
Ebben az új kiadásban a szerző beszámol arról is, hogyan változott Szaúd-Arábiában a nők helyzete a könyv első megjelenése óta eltelt esztendőkben.
Borító ár:
2 490 Ft
Korábbi ár:
2 490 Ft
Online ár:
1 818 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása