A Janus-megtorlás (Covert-One 9.)

A Janus-megtorlás (Covert-One 9.)

Jamie Freveletti, Robert Ludlum
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2015
Terjedelme
528 oldal
Dimenzió
115 mm x 180 mm x 40 mm
Vonalkód
9789636355029

A Janus-megtorlás (Covert-One 9.)


Dr. Jon Smith ezredes, a Covert-One ügynöke Hollandiában részt vesz egy fertőző betegségekkel foglalkozó tudományos konferencián. Egyik éjjel a szállodáját támadás éri; a terroristák vérfürdőt rendeznek, és elrabolnak néhány különleges és veszélyes vírusmintát. Smith a szerencséjének és egy CIA-ügynöknek köszönhetően megússza a merényletet, de tudomására jut, hogy néhány más személlyel együtt felkerült egy bérgyilkos halállistájára.
Ugyanazon az éjszakán megszökik a börtönből egy terrorista hadúr, aki egy különleges, új fegyverrel akarja térdre kényszeríteni a világot, hogy így álljon bosszút az őt bíróság elé állító nagyhatalmakon.
Menekülés, öngyilkos merénylők és bérgyilkosok, kétségbeesett nyomozás és hajsza a szökevény után, informatikai zsenik és egy áruló a CIA-n belül - a kialakuló káoszban egyre biztosabbnak tűnik a feltételezés, hogy az események összefüggnek, a mozaikok egymás mellé illeszthetőek, és a kialakuló kép az emberiségre váró borzalmas jövőt ábrázolja. Csupán egyetlen szervezet létezik, amely megakadályozhatja ennek a jövőnek a valóra válását: a Covert-One.
Borító ár:
3 699 Ft
Korábbi ár:
2 700 Ft
Online ár:
2 626 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása