Triatlon, edzés és versenyzés

Triatlon, edzés és versenyzés

Vonalkód
9789633046005

Triatlon, edzés és versenyzés


Az első sprinttávú triatlonversenyedre vagy éppen az Ironmanre készülsz? James Beckinsale olimpiai triatlonedző kézikönyve az edzés és a versenyfelkészülés legapróbb részleteire is kitérő kézikönyvünk átfogó segédanyagként szolgál minden triatlonosnak.

INDULJ EL! Kezdd el az alapozást, figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra, kövesd a céljaidhoz igazított edzéstervet, és találd meg a számodra legmegfelelőbb edzőfelszerelést.

GYORSULJ! Tedd hatékonyabbá a versenyfelkészülést célzott gyakorlatokkal, hogy mindegyik sportágban javíthasd a teljesítményedet, és csökkentsd a depóban töltött időt.

ERŐSÖDJ! Növeld az erődet és a hajlékonyságodat lépésről lépésre megtervezett gyakorlatsorokkal, hogy elkerüld a sérüléseket, és jobb állóképességre tegyél szert.

CSINÁLD OKOSAN! Fejleszd tökélyre a technikádat az egyes sportágakban, hogy végül sikeresen teljesítsd a négy alaptáv egyikét – a sprinttávot, az olimpiai távot, a féltávot vagy az Ironmant.

„Igazi hiánypótló mű, épp ezért óriási segítség ahhoz, hogy az amatőrtől a profiig mindenki örömét lelhesse ebben a csodálatos sportban.”

Kuttor Csaba háromszoros olimpikon triatlonista ajánlásával
Borító ár:
4 900 Ft
Korábbi ár:
3 528 Ft
Online ár:
3 577 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása