Megúszhatatlan - Ahogy a gyerekeimnek elmesélem

Megúszhatatlan - Ahogy a gyerekeimnek elmesélem

Jakupcsek Gabriella
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Jaffa Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
200 oldal
Dimenzió
145 mm x 205 mm x 28 mm
Vonalkód
9786155609718

Megúszhatatlan - Ahogy a gyerekeimnek elmesélem


Jakupcsek Gabriella a magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, számtalan nagy sikerű televíziós műsor házigazdája, kampányok arca és nem utolsó sorban anya.
Kislánya rengeteg telefonbeszélgetését végighallgatja különféle témákról, és természetesen felteszi a maga kérdéseit, amelyek sokszor megdöbbentően elgondolkodtatóak. Egy ilyen alkalommal merült fel a könyv alapötlete: hogyan válaszoljuk meg a gyerekeink kérdéseit, amit olyakor mi magunk is nehezen értünk az életből?
A könyvben szó esik mindenről, ami számára fontos, értékes, ami mellett érdemes kiállni, így a gyerekkori internethasználatról és annak buktatóiról, a női lét nagy kérdéseiről, a kudarcok és a hírnév kezeléséről vagy épp gyermekkori emlékeiről. Olvashatunk mindarról, ami vele, körülötte és a nagyvilágban zajlik. Mindarról, amit anyaként, nőként, a hivatását alázattal és maximalizmussal végző emberként történik vele.
A könyvet olvasva a műsorvezetőtől megszokott könnyed, mégis komoly, önironikus hang elevenedik meg. Jakupcsek bensőségesen társalog, kérdez és válaszol – nem csak a stúdióban, a stúdió falain kívül is.
Borító ár:
4 499 Ft
Korábbi ár:
3 149 Ft
Online ár:
3 284 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása