Éjjeli őrség /Oregon-akták

Éjjeli őrség /Oregon-akták

Clive Cussler, Jack Du Brul
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2013
Terjedelme
384 oldal
Dimenzió
140 mm x 210 mm x 30 mm
Vonalkód
9789636354589

Éjjeli őrség /Oregon-akták


"Clive Cusslerhez senki sem fogható." - Publishers Weekly



"...mindez nem feltétlenül a pénzről szólt, sokkal inkább arról a vágyról, hogy tegyenek végre valami helyeset. Juant és embereit egy idea vezérelte. Egy idea, hogy valaki végre szembeszálljon a 21. század újfajta veszélyeivel.
Vannak, akiknek vállalniuk kell az éjjeli őrséget, és hogy szembeszegülnek bármivel, ami a szabadság várfalát fenyegeti. Ők mindannyian vállalták ezt a feladatot."

A legújabb Oregon-regény hősei újabb rejtélyes ügyet göngyölítenek fel. Délkelet-Ázsia vizein modern kori kalózok garázdálkodnak, ám miközben a csúcstechnológiával felszerelt szuperhajó legénysége elindul, hogy leszámoljon velük, nagyméretű hajók tűnnek el nyomtalanul a nyílt vízről. Juan Cabrillo és csapata, miután egy megtámadott kalózhajó fedélzetén harminc illegális bevándorló holttestére bukkan, szörnyű összefüggést sejt meg a kettő között: ezúttal a kapzsiság szülte embertelenség ellen kell harcba szállniuk.

"Kézbe venni egy új Clive Cussler-regényt olyan érzés, mintha a legjobb barátod érkezett volna látogatóba." - Tom Clancy
Borító ár:
2 999 Ft
Korábbi ár:
2 189 Ft
Online ár:
2 129 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása