A lótusz virágai

A lótusz virágai

J. R. dos Santos
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Kossuth Kiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
448 oldal
Dimenzió
165 mm x 235 mm x 40 mm
Vonalkód
9789630986045

A lótusz virágai


J. R. dos Santos portugál bestsellerszerző regényeit 15 országában több millióan olvassák. Eddig 7 lebilincselően izgalmas kötete jelent meg magyarul, és az évek során komoly rajongótáborra tett szert.

Ezúttal egy történelmi trilógia első részét tartja kezében az olvasó, melyben négy ember – két férfi és két nő – izgalmas eseményekben bővelkedő, rendhagyó sorsát követheti nyomon. A 20. század hajnalán Európától Ázsiáig új, félelmetes diktatúrák vannak kialakulóban. A regény Portugáliába, Oroszországba, Japánba és Kínába kalauzol el minket, ahol a trilógia első részében hőseink még kisgyermekként figyelik a körülöttük zajló eseményeket. A történelem azonban kíméletlenül beavatkozik az életükbe, és végérvényesen kiszakítja őket megszokott környezetükből.
Négy ország, négy család, négy sors.
Vajon képes egy új eszme megváltoztatni a világot? Hogyan fér meg egymás mellett a modern gondolkodásmód és a hagyomány?

A trilógia második részében hőseinkkel 1929-ben, a Wall Street-i tőzsde összeomlása után találkozhatunk újra. Egy kaotikus, kiszámíthatatlan világban próbálják megtalálni a helyüket, ahol különféle nehéz helyzetekkel kénytelenek megbirkózni. Van, aki a semmi felett egyensúlyoz egy kötélen, és a puszta túlélésért küzd; másnak két szerelem között kellene választania, de olyan is akad, aki így vagy úgy a hatalom közelébe kerül. Földrészeken, kultúrákon és politikai rendszereken átívelő utazást ígér Santos új regénye.
Borító ár:
6 500 Ft
Korábbi ár:
4 550 Ft
Online ár:
4 745 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása