A férfiasság kézikönyve - Tudatos önfejlesztés a szexualitásban

A férfiasság kézikönyve - Tudatos önfejlesztés a szexualitásban

Vonalkód
9789634751366

A férfiasság kézikönyve - Tudatos önfejlesztés a szexualitásban


A férfiak állítólag roppant egyszerűen működnek. Lukra játszanak, és folyton csak azon jár az eszük. Míg a nők magazinokból, blogokból, coachoknál, terapeutáknál igyekeznek kideríteni, mi akadályozza őket a felszabadult szeretkezésben, a férfiak egyszerűen teszik, amit tenniük kell. Hiszen a szex olyan, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni... Vagy mégis?

Hummel Zsolt intimitásgourmet szerint saját szexualitásunkat, rejtett, egyedi vágyainkat egy életen át kellene tanulnunk. Sokszor abba a hibába esünk, hogy azt hisszük, a szex mindenre megoldás: ha lezavartuk, megszabadulunk a stressztől, rendbejön a párkapcsolatunk, és még az egészségünkre is jó hatással van. A valóságban azonban gyakran több frusztrációt okoz, mint örömet, előfordul, hogy unjuk, kötelességszerűen csináljuk, sérülünk általa, és fogalmunk sincs, mivel lehetne feldobni.
Mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazán jó legyen a szexben? Mitől válik egy férfi valódi férfivá, erős, magabiztos és gyengéd, ajándékozásra, de befogadásra is képes, érzéki lénnyé? Hummel Zsolt azt vallja, hogy az igazi beteljesüléshez nem pózok, technikák és az orgazmus hajszolása vezet el, hanem türelem és jelenlét a másik mellett. A férfiasság kézikönyve szókimondó, pikáns és praktikus: nemcsak az elménk felszabadításában segít, de hasznos tanácsokkal is ellát, és egymásra épülő gyakorlatok sorával kalauzol végig a tudatos férfi útján.
Borító ár:
3 490 Ft
Korábbi ár:
3 490 Ft
Online ár:
2 548 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Figyelem!
Ez a tartalom csak 18 éven felüliek számára elérhető! Ön már betöltötte 18. életévét?
Nem
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása