Játékok nagykönyve /Több mint 250 játék leírása és szabályai

Játékok nagykönyve /Több mint 250 játék leírása és szabályai

Vonalkód
9789632979250

Játékok nagykönyve /Több mint 250 játék leírása és szabályai


Melyik ér többet: a full house vagy a flöss? Milyen játékkal készüljünk a következő partira? Hogyan lehet nyerni a backgammonban? Mik a tenisz játékszabályai? A szakadatlan szórakozásra vágyók itt megtalálják a válaszokat!

A Játékok nagykönyve teljes útmutatást nyújt a szabadtéri és otthoni játékoktól a családi kedvenceken át a csapatsportokig. Több mint 250 játék és sportág szabályait tartalmazza, hogy soha ne fogyjunk ki az ötletekből partik, piknikek, esős napok, kirándulások vagy hosszú utak alkalmával.
Minden egyes játék leírása könnyen követhető lépésről lépésre, így újakat is egyszerűen megtanulhatunk, de a régi kedvenceket is felfrissíthetjük. És ha vita alakulna ki a szabályokat illetően, annak is utánanézhetünk.

Akár a játék öröméért játszunk, akár a győzelemért, a Játékok nagykönyve tartalmazza mindazt, amire szükségünk lehet: klasszikus társasjátékok, táblajátékok, kártyajátékok, otthoni játékok, szabadtéri játékok, szó- és számjátékok, kocka-, érme- és dominójátékok, kocsmai játékok, csapatsportok és labdajátékok.
Borító ár:
4 500 Ft
Korábbi ár:
4 500 Ft
Online ár:
3 190 Ft
- 29%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása