Furmint szakácskönyv /Különleges ételek, kivételes borok

Furmint szakácskönyv /Különleges ételek, kivételes borok

Horváth Gábor, Pallagi Ferenc
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve
2017
Terjedelme
340 oldal
Dimenzió
185 mm x 245 mm x 31 mm
Vonalkód
9789634332381

Furmint szakácskönyv /Különleges ételek, kivételes borok


A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.
Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.
Borító ár:
7 500 Ft
Korábbi ár:
5 250 Ft
Online ár:
5 475 Ft
- 27%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása