A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.
Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.
Eredeti ára: 7 500 Ft
5 143 Ft + ÁFA
5 400 Ft
Internetes ár (fizetendő)
7 143 Ft + ÁFA
#list_price_rebate#
28 %
+2% TündérPont
Utolsó példányok. A megrendelés rögzítéséig elfogyhat!
A termék megvásárlása után +540 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.