Nyaraló úszómedencével

Nyaraló úszómedencével

Herman Koch
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
408 oldal
Dimenzió
150 mm x 205 mm x 45 mm
Vonalkód
9789634053682

Nyaraló úszómedencével


A vacsora szerzőjének újabb lebilincselő regénye.

„A szív nem törődik semmivel. A szív dobog.”

Amikor egy félresikerült orvosi beavatkozás következtében meghal Ralph Meier, a híres színész, háziorvosának, dr. Marc Schlossernek színt kell vallania. Hiszen a szakmai becsülete forog kockán. Nem mintha lesújtaná Ralph halála, ám a filmcsillagok menő háziorvosaként nem rejtegetheti az igazságot.
Minden az előző nyáron kezdődött, amikor Marc a feleségével és két kamasz lányával meglátogatta Meieréket egy tengerparti nyaralóban. Kellemesen berendezkedtek, élvezték Meierék és filmes barátaik ingerlő társaságát, de egy szörnyű tragédia váratlanul közbeszólt, és megmutatta, hogy senkiben sem lehet megbízni. Ahogy a nyaralás lassan rémálomba fordul, Ralph későbbi halálának körülményei is értelmet nyernek, és feltárul a nyári tragédia mögött rejlő, zavarba ejtő valóság.

„Koch a hétköznapi élet felszíne alá visz bennünket, a sorsfordító döntések zavaros vizébe.” (Carol Memmott)

„Megragad és nem ereszt – a nyár nagy olvasmánya.” (Observer)

„Horrorisztikusan izgalmas.” (Independent)

Herman Koch (sz. 1953) a nyolcvanas évek közepe óta népszerű író hazájában. 2009-ben megjelent regényével, A vacsorával óriási nemzetközi sikert aratott: az első holland könyv volt, amely felkerült a New York Times bestsellerlistájára. A Nyaraló úszómedencével megismételte a világsikert.
Borító ár:
3 990 Ft
Korábbi ár:
1 299 Ft
Online ár:
1 299 Ft
- 67%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása