Harry Potter és az azkabani fogoly /Illusztrált kiadás

Harry Potter és az azkabani fogoly /Illusztrált kiadás

Vonalkód
9789633245392

Harry Potter és az azkabani fogoly /Illusztrált kiadás


A Sötét Nagyúr most erőtlen s magányos. Hívei elfordultak tőle. Szolgája tizenkét éve rabságban senyved. Ma este, még éjfél előtt, a szolga kiszabadul, és visszatér urához. Segítségével a Sötét Nagyúr erőre kap, s hatalma rettentőbb lesz, mint valaha.
Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott. Az Abszol úton ijesztő hírek járják: az Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett börtönből megszökött egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába tart. Harry pedig egy véletlen folytán tudomást szerez róla, hogy az illető az ő nyomát követi.
Harry harmadik évét a Roxfortban baljós ómenek kísérik. Egyre inkább feltárul előtte saját múltja, és Voldemort leghűségesebb szolgájával is farkasszemet kell néznie.
A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat harmadik kötetében.
Borító ár:
7 980 Ft
Korábbi ár:
7 980 Ft
Online ár:
5 985 Ft
- 25%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása