Vérnarancs

Vérnarancs

Harriet Tyce
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Kiadás éve
2019
Terjedelme
420 oldal
Dimenzió
130 mm x 200 mm x 23 mm
Vonalkód
9786155929175
Megtettem. Megöltem őt. Le kellene, hogy csukjanak.

Alison ügyvéd, látszólag mintaélete van odaadó férjjel, imádnivaló kislánnyal és felfelé ívelő karrierrel. De nem minden az, aminek látszik. Lassan felszínre bukkannak a problémák: Alison egyre többet iszik, elhanyagolja a családját, és viszonya van egy kollégájával, aki egyre feszegeti a határokat, amit Alison már nem sokáig képes elviselni. 

Amikor megkapja élete első gyilkossági ügyét, amiben a védelmet képviseli, ügyfele nem is tagadja, hogy több késszúrással megölte a férjét. Beismerő vallomást akar tenni anélkül, hogy védekezne. De valami nem stimmel a történetében. Ha Alison megmenti a nőt, az az első lépés lehet ahhoz, hogy saját magát is megmentse. De valaki ismeri Alison titkait. Valaki, aki azt akarja, hogy megfizessen, és aki nem áll meg addig, amíg mindent el nem vesz tőle.

Harriet Tyce bemutatkozó regénye meglepő, új hangot hoz az olyan pszichológiai thrillerek világába, mint amilyen a Bujdokló szenvedély vagy a Holtodiglan. Egy felzaklató történet a félelem erejéről, a vágyról, a féltékenységről és azárulásról,a szeretetről és a gyűlöletről.

review:
„Egyszerre megdöbbentő és lenyűgöző.” - Sarah Pinborough #1 bestsellerszerző

„Egy sötét és nyugtalanító pszichológiai thriller.” - Louise Jensen bestsellerszerző

„Egy remek thriller összetett és lenyűgöző karakterekkel.” - Clare Mackintosh bestsellerszerző 

„A Vérnarancs a pszichológiai thriller és a jogi krimi briliáns találkozása.” - Jeff Abott  New York Times bestsellerszerző
Eredeti ára: 4 499 Ft
3 284 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása