Győztesek

Győztesek

Vonalkód
9789632032689

Győztesek


A 17 éves Lily Thomas tehetséges, ambiciózus síversenyző, akit olimpiai aranyéremre is esélyesnek tartanak. Élete azonban egy tragikus baleset következtében végzetes fordulatot vesz: a fiatal lány tolókocsiba kényszerül. Édesapja, a lányát tizennégy éve egyedül nevelő Bill úgy érzi, sohasem lesz képes túllépni a Lilyt ért tragédián. A diagnózisért az operációt végző idegsebészt hibáztatja, nem is sejtve, hogy a műtét éjszakáján dr. Jessie Matthewst is kegyetlen csapás éri: elveszti férjét, és egyedül marad négy iskolás gyerekével.
Bill rég nem látott barátjával, Joe-val osztja meg a fájdalmát, akinek az élete ugyancsak romokban hever: felesége elhagyta, pénzügyi karrierje megbicsaklott. Az egzisztenciális gondokkal is küszködő Jessie doktornő is szorosabbra fűzi barátságát egykori kolléganőjével, a mellrákból nemrég felépült Carole-lal, akinek testén-lelkén mély sebeket hagyott a betegsége. Az osztálytársai pálfordulásán kesergő Lily pedig új barátra lel Teddy személyében, aki súlyos gerincsérülése ellenére művészi pályáról álmodik.
Összeomlott élete romjain hat ember küzd, hogy változtatni tudjon a sorsán.
És amikor Bill a lánya bátorsága előtti tisztelgésként egy különleges rehabilitációs intézet építésébe fog, nem csak ők hatan találnak rá a kiútra...
Borító ár:
1 990 Ft
Korábbi ár:
1 990 Ft
Online ár:
1 373 Ft
- 31%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása