Gyémánt és csalárdság /Somerton court 2.

Gyémánt és csalárdság /Somerton court 2.

Leila Rasheed
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
IPC Könyvkiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
432 oldal
Dimenzió
122 mm x 200 mm x 35 mm
Vonalkód
9789636355913

Gyémánt és csalárdság /Somerton court 2.



Cselszövő szolgák, vonakodó elsőbálozó kisasszonyok - ez az első világháború előestéjén játszódó történet filmvászonra kívánkozik.


Lord Westlake családjának története újabb izgalmas fordulatokat vesz az 1913-as londoni báli szezon során. Lady Ada immár Laurence Fintan jegyeseként készülhet megjelenni a pompás estélyeken - de hiába küzd az érzései ellen, a Ravitól kapott levél nem hagyja nyugodni. Charlotte - bár ő és édesanyja is kitartóan ármánykodnak - még mindig nem talált megfelelő férjjelöltet. Féltestvére, Rose, a szobalányból lett előkelő hölgy a rosszindulatú matrónák pletykálkodása közepette próbálja elfogadtatni magát új helyzetében: nincs könnyű dolga, ám végül rámosolyog a szerencse.
Közben pedig sorsuk egyre inkább összefonódik a házban szolgáló személyzetével. Sem Michael szerelmének kilétét és szomorú történetüket, sem Sebastian súlyos titkát nem fedheti homály örökre.


"Rasheed hősei bonyolult jellemek. Néhány kivételtől eltekintve senki sem csak jó, vagy csak rossz, ezért változhatnak meg a történet során az érzelmeik, válhat mind fordulatosabbá a cselekmény." - Kirkus Review
Borító ár:
3 499 Ft
Korábbi ár:
2 554 Ft
Online ár:
2 484 Ft
- 29%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása