Barca /A világ legjobb csapatának története

Barca /A világ legjobb csapatának története

Graham Hunter
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Akadémiai Kiadó Zrt.
Kiadás éve
2012
Terjedelme
500 oldal
Dimenzió
130 mm x 195 mm x 20 mm
Vonalkód
9789630592581

Barca /A világ legjobb csapatának története


Nem csak Barcelona-szurkolóknak. Mindenkinek, akit érdekel az utóbbi évtized és sokak szerint minden idők legjobb csapatának izgalmas története.

Pep Guardiola és mentora, Johan Cruyff alapjaiban változtatta meg a katalán focit és jellegzetes csapataik a világ labdarúgásának trónjára értek. Az ő iskolájuk nevelte a jelen csillagait, Xavit, Iniestát és Leo Messit, aki alig 25 évesen joggal pályázik minden idők legjobb játékosának címére.

A könyv a 2011-es BL-döntővel, a kupasorozat egyik legfölényesebb diadalával indul, a későbbi fejezetek pedig évről évre és szinte meccsről meccsre mutatják be a többségükben kisgyerekként a csapathoz került játékosok, illetve a játék fejlődését. A Barcelona Guardiola utolsó évében is fogalom, és a rendszer felépítése miatt akár az új szezonban, Vilanova vezetésével újra a csúcsra érhet.

Graham Hunter, aki több mint 10 éve tudósítja Barcelonából az UEFA-t és az angol médiát, korszakos könyvet írt a korszakos csapatról. A magyar kiadást a http://www.barcakonyv.hu oldalon összegyűjtött 99 videó teszi még érdekesebbé.
Eredeti ára: 3 500 Ft
2 970 Ft Internetes ár (fizetendő)
15 %
1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +297 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása