A DARLING SZAJHA

A DARLING SZAJHA

Vonalkód
9789636354015
TRÁGÁR ÉS VONZÓ, MINT MAGA NELL GWYNN, ELRAGADÓ LEÍRÁS A TÖRTÉNELEM EGYIK LEGBÁJOSABB EGYÉNISÉGÉRŐL!
- Diana Gabaldon, az Outlander sorozat szerzője.

Nehéz ellenállni a csábításnak: Nell Gwynn a londoni színpadokon a tömegeket, a hálószobákban a legelőkelőbb angol nemeseket kápráztatja el. Életteli képet rajzol elénk egy olyan korról, amely mellett a miénk prűdnek látszik. Humoros, lendületes, szenvedélyes elbeszélés... egy jó adag erotikával fűszerezve.
- C.C. Humphreys, a Jack Absolute és a Vlad c. könyvek szerzője

A VALÓBAN ÉLT, NÉPSZERŰ TIZENHETEDIK SZÁZADI SZÍNÉSZNŐ, NELL GWYNN KALANDOS ÉLETE ÉS CSODÁLATOS SZEMÉLYISÉGE KEL ÉLETRE A KÖNYV LAPJAIN, AKI MÉG II. KÁROLY ANGOL KIRÁLY SZÍVÉT IS MEGHÓDÍTOTTA...

A megtörtént események alapján írt regény, A DARLING SZAJHA a tizenhetedik századi Anglia izgalmas világába kalauzolja az olvasót London nyomornegyedein és feslett színházain át, a királyi udvarig. Mindeközben a káprázatos és tehetséges színésznő Nell Gwynn üstökösként tör az ég felé, s még II. Károly angol király szívét is rabul ejti - és kora egyik leghíresebb kurtizánja lesz...

A gyönyörű és szellemes Nell Gwynn szegény családba született, és még szinte kislány volt, mikor zsarnokoskodó anyja otthonát az örömlányok kíméletlen életére cserélte. Megtapasztalja a romlás és a szenvedély rejtelmeit, hamarosan azonban elcsábítja a színház izgalmas, varázslatos világa. Pajkos, vidám természete és érzéki bája révén felvételt nyer a Király Társulatába, és az újonnan nyitott színházak egyik első színésznője lesz. Tehetsége és megnyerő személyisége által rajongók seregeit láncolja magához.
II. Károly uralkodása alatt Angliában minden idők legdekadensebb udvari élete zajlik. A királyt varázslatos szeretők egész serege veszi körül. Amikor a bűbájosan érzéki Nell felkelti az uralkodó figyelmét, a lány élete olyan fordulatot vesz, amelyről korábban álmodni sem mert volna.
Nell testestől-lelkestől átadja magát II. Károlynak, így aztán kénytelen kitenni magát a királyi udvar kegyetlen és kiszámíthatatlan alattvalóinak és azok végeláthatatlan taktikázásainak is.

PAJZÁN ÉS MEGRENDÍTŐ, ERKÖLCSTELEN ÉS SZÍVBEMARKOLÓ... LETEHETETLEN OLVASMÁNY!
- Leslie Caroll, a Royal Affairs szerzője.
Eredeti ára: 2 990 Ft
599 Ft Internetes ár (fizetendő)
80 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása