Gyógyító mesék (4. kiadás)

Gyógyító mesék (4. kiadás)

Vonalkód
9789634156161

Gyógyító mesék (4. kiadás)



Mit tegyünk, ha gyermekünk szorong, és rágja a körmét? Hogyan szoktassuk le a csúnya beszédről? Mivel csillapítsuk le, ha agresszív? Hogyan erősítsük meg az önbizalmát? És mit tegyünk, ha rendszeresen ágyba vizel? A tanácstalan, önmagukat vádoló szülők gyakran azt kívánják, bárcsak volna csemetéjükhöz egy használati utasítás, amelyből kiderülne, miben hibáztak eddig, és mit kell másképp csinálniuk! Nekik ajánljuk Gerlinde Ortner könyvét, amelyet sikerrel forgathat minden anyuka és apuka, aki segíteni akar gyermekének a félelem és az agresszió leküzdésében.
A szerző éveken át foglalkozott magatartászavaros gyerekekkel, és arra a következtetésre jutott, hogy a gyermekek viselkedési zavarai sok esetben nem alakultak volna ki, ha a szülők időben felfigyelnek a gyanús előjelekre. Ha a szülő képes megérteni gyermeke furcsa viselkedésének okait, motivációit, akkor van rá esély, hogy néhány jól kitalált és megfelelően elmondott mesével, valamint játékos formába bújtatott feladatokkal segíteni tud rajta.

A nagysikerű könyv sorra veszi a viselkedészavaros gyerekek legalapvetőbb problémáit, és segít a szülőnek megismerni gyermeke tetteinek mozgatórugóit. Egyúttal minden szülőt önismeretre is tanít, ami azért is fontos, mert a gyermek problémás magatartása mögött gyakran a szülővel való konfliktus áll.

A mesékben található verseket Varró Dániel fordította.

„Ez a mesekönyv nem akar tankönyv lenni. Nem tanít új nevelési stratégiára, nem kéri, hogy felejtsük el a már megtanultakat. Nem akar mást, mint hogy a szülők jobban figyeljenek a gyerekükre.” - Gerlinde Ortner
Borító ár:
2 199 Ft
Korábbi ár:
2 199 Ft
Online ár:
1 605 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása