Római, kelta, germán regék /Sulibúvár

Római, kelta, germán regék /Sulibúvár

Vonalkód
9789636796150

Római, kelta, germán regék /Sulibúvár


Római, kelta és germán regéket, mítoszokat olvashat, aki kezébe veszi ezt a kiadványt. A történetek amellett, hogy érdekes olvasmányok, sok hasznos tudnivalót is tartalmaznak, melyet az általános- és középiskolák diákjai felhasználhatnak tanulmányaik során.
Bár a regék különböző időpontokban keletkeztek, s magukon viselik e népek jellegzetes vonásait, sok hasonló mozzanat is felismerhető bennük, ami nem véletlen. A csodálatosan gazdag emberi képzelet által teremtett istenek, különleges tulajdonságokkal bíró hősök, fantázia-szülte csodalények, szörnyek sora népesíti be a történeteket. Nagyon sok ismeretet tartalmaz. Széljegyzetekben igyekeztünk minél több információt hozzátenni, ami a tanulók számára hasznossá válhat. Az érdekességek megismertetése lendíthet tovább a cselekmény megértésében, a diákok tudása is bővül ez által. A mű történéseinek körülményeit képek teszik még szemléletesebbé. Mindezek alapján bátran ajánljuk a diákok, tanáraik és szüleik figyelmébe!
Borító ár:
1 250 Ft
Korábbi ár:
1 250 Ft
Online ár:
913 Ft
- 27%


Jelenleg nem kapható!
+1% TündérPont
Törzsvásárlói kártya, amire Tündérpontokat gyűjthet A termék megvásárlása után +90 Tündérpont jár regisztrált felhasználóink számára.
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása