Az utolsó láncszem

Az utolsó láncszem

Fredrik Olsson
Kötési mód
puha kötés
Kiadó
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve
2014
Terjedelme
648 oldal
Dimenzió
122 mm x 200 mm x 43 mm
Vonalkód
9789630799225
A kód a testünkben van.
A kód a végzetünk.
Megváltoztatjuk, vagy meghalunk.

Egy haldokló hajléktalan Berlin sikátoraiban.
Egy eltűnt diáklány Amszterdamban.
Egy öngyilkos kódfejtő Stockholmban.
Egy titokzatos kastély az Alpokban, ahol mindhármuk sorsa összekapcsolódik.

William Sandberg öngyilkosságot kísérel meg stockholmi lakásában. Volt felesége még időben riasztja a rendőrséget és a mentőket, és sikerül megmenteniük az életét. De a kórházból nyomtalanul eltűnik. Hova lett?
Janine Haynes egy amszterdami bárban várja szerelmét, amikor egy ismeretlen férfi szóba elegyedik vele. Mire szerelme fél óra késéssel megérkezik, Janine nincs sehol. Hova lett?
Egy berlini sikátor szájában mentőautó parkol. A sikátorban haldokló férfinak steril kórházi ágyon lenne a helye, tetőtől talpig űrruhára emlékeztető védőfelszerelésbe öltözött ápolók között. De elszökött. Honnan jött?
A titokzatos kastélyban William és Janine egy kódot fejtenek meg: ugyanebben a kódban kéne válaszolni a rejtjeles üzenetre. Ha nem sikerül, az emberiség lesz az utolsó láncszem. De hova rejtették a kódot, és hogyan lehetne felelni rá?
És mindeközben a világban az ebolánál is gyilkosabb kór üti fel a fejét. Honnan jön, és van-e rá gyógymód?

A fiatal svéd szerző könyve filozofikus thriller - nemcsak izgalmas olvasmány, hanem az emberi létezés és a sorsszerűség nagy kérdéseivel is szembenéz. Most egyszerre jelenik meg számos országban - és a kiadói mindenhol a nagy felfedezés izgalmával várják a sikert...
Eredeti ára: 3 690 Ft
2 694 Ft Internetes ár (fizetendő)
27 %
Jelenleg nem kapható!
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása