Oona és Salinger

Oona és Salinger

Frédéric Beigbeder
Kötési mód
keménytábla
Kiadó
Európa Könyvkiadó
Kiadás éve
2016
Terjedelme
376 oldal
Dimenzió
124 mm x 183 mm x 25 mm
Vonalkód
9789634055228

Oona és Salinger


Bizonyos országokban, bizonyos időszakokban előfordul, hogy az emberek egy fontos és tragikus esemény bekövetkeztétől várják az összes probléma megoldását. Az ilyen időszakokat szokás "a háború előestéjének" nevezni. Nem szerencsés, ha valaki éppen ilyenkor lesz szerelmes.
1940-ben New Yorkban egy Jerry Salinger nevű huszonegy éves írópalánta találkozik a tizenöt éves Oona O'Neill-lel, a legnagyobb élő amerikai drámaíró lányával. Idilljük csak a következő nyáron kezdődik... pár hónappal Pearl Harbor előtt. 1942 elején Salingert behívják a seregbe, hogy Európában harcoljon, Oona pedig Hollywoodba indul szerencsét próbálni. Sohasem házasodtak össze, és egyetlen gyermekük se született.
Frédéric Beigbeder napjaink francia irodalmának egyik legnépszerűbb szerzője. Legújabb, tényeken és legendákon, valóságos és elképzelt eseményeken alapuló sikerregénye a Rozsban a fogó világhírű szerzőjét a világszép kamasz lányhoz (Chaplin későbbi feleségéhez és nyolc gyermekének anyjához) fűző beteljesületlen szerelemről szól.
Borító ár:
3 290 Ft
Korábbi ár:
499 Ft
Online ár:
499 Ft
- 85%
+1% TündérPont
Hírlevél feliratkozás
Érdeklődési körök kiválasztása